Paket aranžmani

Turitička agencija Inrut se od osnivanja počela baviti ogranizacijom aranžmana za grupe. Bavi se organizacijom i realizacijom školskih ekskurzija, putovanja po želji i mjeri za kompanije, državne institucije, sindikate i nevladine organizacije. Pored već navedenih usluga, osoblje agencije takođe ima dragocjeno iskustvo u organizaciji nagradnih i team-building putovanja za razne kolektive.

Smještaj

Agencija vam može pomoći da pronađete odgovarajući hotel ili drugu vrstu smještaja u Crnoj Gori i inostranstvu.

Transferi

U voznom parku agencije se nalaze dva autobusa turističke klase pogodnih za sve vrste putovanja. Pored njih, Inrut saradjuje sa renomiranim prevoznicima iz Crne Gore, koristeći od njih vozila za različite potrebe, od limuzina, preko kombija i minubuseva do velikih autobusa.

Izleti

Jednodnevni izleti su veoma popularni za sve uzraste, počevši od školskih grupa pa sve do udruženja penzionera. Iskoristite slobodan dan da uživate u ljepotama Crne Gore ili nama najbližih gradova u regionu, u organizaciji agencije Inrut.

Individualna putovanja

Za individualce, parove, porodice, osoblje agencije može kreirati odgovarajući odmor ili poslovni put po želji i mjeri a na zadovoljstvo klijenta.